Italiaanse perfectie, met zero CO₂ impact

Italiaanse perfectie, met zero CO₂ impact

Onze koffie zou niet echt perfect kunnen zijn zonder rekening te houden met de ecologische voetafdruk ervan. Daarom zijn onze capsules CO2-neutraal of CO2-gecompenseerd.

 

Voortaan kiezen we voor pure uitmuntendheid.

ONTDEK MEER

Lavazza Calendar 2023

Lavazza Calendar 2023

ONTDEK MEER
Een passie voor uitmuntendheid die van elk kopje een onvergetelijke ervaring maakt

De Lavazza-koffie die we vandaag drinken, is het resultaat van zijn idee: koffie uit verschillende delen van de wereld combineren om aan alle soorten smaken te voldoen. Honderdtwintig jaar geschiedenis: een onvergetelijk moment van ontroering, het overkomen van obstakels en belangrijke veranderingen, en een sprong vooruit naar de toekomst.

INFORMATIE OVER ONS

Onze producten

Magazine

Ontdek een wereld van nieuws, feiten en functies over koffie, van de geschiedenis van dit decadente drankje, tot koffiezetmethoden en koffiecultuur.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijke factor in onze manier van werken. Het is een intrinsiek onderdeel van elke productiefase die we elke dag implementeren.

LEER MEER OVER ONZE KOFFIE
Hoe bereidt u koffie

Wakker worden met de opkikker van een authentieke Italiaanse espresso, genieten van een middagritueel dat geen grenzen kent: van Amerikaanse koffie tot de geheimen van de moka-koffiepot. Ontdek de methode die het best bij u past.

MEER INFORMATIE OVER DE BESTE BEREIDINGEN
MOKKA
MOKKA

De mokkapot staat synoniem voor “Echt Italiaanse” koffie en is waarschijnlijk het meest populaire keukengerei in Italiaanse huizen.


ONTDEK MEER

CHEMEX
CHEMEX

Het meest internationale koffiezetapparaat wordt gekenmerkt door een uniek en geraffineerd ontwerp. De chemex, uitgevonden in 1941 door een Duitse chemicus in de Verenigde Staten, is nu zeer geliefd bij koffieliefhebbers.

ONTDEK MEER


KOUD BROUWEN
KOUD BROUWEN

Hoewel de Verenigde Staten de koud gebrouwen koffie beroemd heeft gemaakt in de wereld van de koffie, geniet men hier in Japan al sinds de 17e eeuw van.

ONTDEK MEER

NAPOLETANA
NAPOLETANA

De geschiedenis van de Napolitaanse koffiemaker begint eigenlijk in Frankrijk, in 1819. De uitvinding werd toegeschreven aan de Parijzenaar Morize.

Echter, door de eeuwen heen is de  cuccumella  uitgegroeid tot één van de symbolen van de Napolitaanse cultuur en traditie.


ONTDEK MEER


PLUNGER
PLUNGER

Plunger, Franse pers, melior, cafetière à Piston, Frans koffiezetapparaat: dit extractiesysteem heeft net zoveel namen als aantal landen waarin het wordt gebruikt.

ONTDEK MEER


ESPRESSO
ESPRESSO

De stad Turijn claimt de oorsprong van dit superieure extractiesysteem. Tegenwoordig staat espressokoffie symbool voor het wereldwijde gevoel van Italiaans zijn.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op
Kaart van distributeurs