Back
PRODUCTEN
COLLECTIONS
KOFFIE
KOFFIEMACHINES
ACCESSOIRES
BUSINESS
LAVAZZA STORIES

Lavazza-koffiezetapparaten

Geniet van u favoriete gemalen koffie

De koffiezetapparaten van Lavazza vieren de traditie van koffie, die van generatie op generatie wordt doorgegeven.
De mokkapot en de French Press zijn de twee bekendste koffiezetapparaten ter wereld, die de smaak van authentieke Italiaanse koffie in ere houden. De ideale oplossing om aromatische en heerlijke koffie te bereiden en om u huis op een opvallende en originele manier in te richten. Voor deze koffiezetapparaten kun u gebrande en gemalen koffie of bonen kopen, die u zelf kunt malen. Zo stel u u ideale blend samen.

De koffiezetapparaten van Lavazza vieren de traditie van koffie, die van generatie op generatie wordt doorgegeven.
De mokkapot en de French Press zijn de twee bekendste koffiezetapparaten ter wereld, die de smaak van authentieke Italiaanse koffie in ere houden. De ideale oplossing om aromatische en heerlijke koffie te bereiden en om u huis op een opvallende en originele manier in te richten. Voor deze koffiezetapparaten kun u gebrande en gemalen koffie of bonen kopen, die u zelf kunt malen. Zo stel u u ideale blend samen.

Carmencita Black

Koffiezetapparaten

Carmencita Black

Het iconische koffiezetapparaat, geïnspireerd door de onbetwiste ster van Carosello, is terug. Dankzij de onmiskenbare conische vorm en het vernieuwde ontwerp is Carmencita een modernere mokapot dan ooit tevoren

Franse pers cafetière van Bodum

Koffiezetapparaten

Franse pers cafetière van Bodum

Dit koffiezetapparaat is een meesterwerk gemaakt door Lavazza in samenwerking met Bodum. De ideale metgezel voor momenten van ontspanning met een heerlijke kop koffie.

Klantenservice

Heb u hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

LUIGI LAVAZZA SPA

Via Bologna 32, 10152 Turijn, Italië