Back
PRODUCTEN
COLLECTIONS
KOFFIE
KOFFIEMACHINES
ACCESSOIRES
BUSINESS
LAVAZZA STORIES

Lavazza-melkopschuimers

Proef van u droomcappuccino

De elektrische melkopschuimers van Lavazza zijn de ideale accessoires voor u dagelijkse cappuccino, latte macchiato of andere koffiebereidingen op basis van melk.
Geniet er elke ochtend van en herontdek de smaak van melk. Word een echte barista elke keer dat u een cappuccino bereidt in het comfort van u eigen huis, alleen of in goed gezelschap. Beleef de Lavazza-ervaring!

Hoe kan je nu op zijn best genieten van Lavazza-koffie zonder de juiste tools? We hebben precies wat je nodig hebt! Ontdek de accessoireverzamelingen die het verhaal vertellen van een 120-jarenlange passie.
Mokken, capsulehouders, koffiekopjes en -schotels, koffielepels en nog veel meer om een extra vleugje stijl aan je huis toe te voegen en je koffiebeleving te versterken.

A Modo Mio MilkEasy-opschuimer

Melkopschuimer

A Modo Mio MilkEasy-opschuimer

Een paar eenvoudige handelingen om heerlijke recepten op basis van melk te bereiden. Dankzij MilkEasy proef u nu thuis de authentieke Italiaanse cappuccino met romig schuim, en nog veel meer.

A Modo Mio MilkUp-opschuimer

Melkopschuimer

A Modo Mio MilkUp-opschuimer

De inductie-melkopschuimer MilkUp zorgt voor een romig schuim met warme/koude melk. De opschuimer verwarmt en mengt de melk voor heerlijke warme dranken. Melkliefhebber, waar wacht u nog op?

Klantenservice

Heb u hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

LUIGI LAVAZZA SPA

Via Bologna 32, 10152 Turijn, Italië