Koffiebonen
Dek
De perfecte balans tussen kracht en lichtheid komt bij u thuis in een authentiek smakende melange, die via een natuurlijk proces cafeïnevrij wordt gemaakt.
De perfecte balans tussen kracht en lichtheid komt bij u thuis in een authentiek smakende melange, die via een natuurlijk proces cafeïnevrij wordt gemaakt.
De Super Crema blend biedt een volle body en duidelijke smaakervaring, met tonen van gebrande hazelnoot en bruine suiker, en alle harmonie van Italiaanse espresso.
Dankzij een rijke crème en een evenwichtig aromatisch profiel biedt deze blend een intense en volle smaakervaring. Alle harmonie van Italiaanse espresso.
Een unieke blend van Colombiaanse gewassen Arabica met koffie uit de Meta-regio, waar de Lavazza Foundation meer dan 100 boerenfamilies ondersteunt om plantages te herstellen.
Een verfijnde selectie gewassen Arabica uit Midden- en Zuid-Amerika, zorgvuldig geblend met gewassen en halfgewassen Robusta, zoals de Kaapi Royale en Java, en natuurlijke Arabica.
Een 100% premium Arabica-blend, met koffie uit regio’s waar de Lavazza Foundation verschillende gemeenschappen van koffieproducenten ondersteunt.
Kafa is één van de meest verfijnde koffiesoorten ter wereld. Het is spontaan gegroeid in het Ethiopische woud, afkomstig van de eerste koffieplanten. De oogst wordt met de hand gedaan en het drogen gebeurt op natuurlijke wijze.
Gold Selection Filtro combineert de zoete smaak van vanille met de heerlijke geur van de kamillebloem, typisch voor gewassen en natuurlijke Arabica koffie uit Midden- en Zuid-Amerika.
Dek Filtro is een medium gebrande blend met een volle smaak. Het combineert de zoete tonen van Zuid-Amerikaanse Arabica met de body van Zuidoost-Aziatische Robusta. Een rijke en evenwichtige kop.
Een unieke, hoogwaardige blend van gewassen Arabica gecombineerd met gewassen en 72 uur gefermenteerde Robusta, voor een goede volle en gebalanceerde smaak met een fluweelzachte body en een delicate zoetheid. 100% koffie van plantages ondersteund door het Lavazza Foundation-project.
¡TIERRA! is het duurzame ontwikkelingsproject van Lavazza. Gemaakt van een hoogwaardige blend van 100% gewassen Arabica bonen, met een zeer aromatische, zoete smaak en een consistente, zachte crème.
Een 100% premium Arabica-blend, met koffie uit regio’s waar de Lavazza Foundation verschillende gemeenschappen van koffieproducenten ondersteunt.
Il Filtro Classico heeft een volle smaak en combineert noten van chocolade met een zoeter vleugje karamel. Een soepel en zeer evenwichtig kopje.
Een uitzonderlijke blend van 100% Arabica oploskoffie met een medium branding, zacht en zeer evenwichtig, met subtiele noten van karamel en glutenvrij.
Uit de eenheid van natuurlijke Braziliaanse Arabica en Robusta ontstaat de mythe die voortleeft in een rijke, evenwichtige en volle espresso. Rode Italiaanse passie.
Van Braziliaanse, Aziatische en Midden-Zuid-Amerikaanse Arabica, een espresso met een intense en harmonieuze smaak, die graag licht gekarameliseerd is en met tonen van chocolade.
Uit de samenkomst Braziliaanse Arabica en Afrikaanse en Aziatische Robusta ontstaat een volle aromatische espresso, versterkt met zoete chocoladeachtige noten, licht gekruid. Absoluut verrukkelijk.
Cafeïnevrije Braziliaanse Arabica koffie biedt ons een volle espresso, rijk aan smaak. De unieke methode van Lavazza voor het cafeïnevrij maken van de koffie zorgt ervoor dat de unieke kenmerken van elke koffiesoort bewaard blijven. Mooi cafeïnevrij
Een blend van premium Robusta en Arabica bonen, voor een fluweelzachte espresso met noten van chocolade en likeur, vergezeld van een vleugje gedroogd fruit.
Van Midden- en Zuid-Amerikaanse Arabica en Aziatische en Afrikaanse Robusta komt de oosterse geur van een volle espresso met een uitgesproken smaak, kruidige noten en een langdurige nasmaak. Overtuigende intensiteit.
Lungo Dolce is een blend van zoete Arabica bonen. Een soepele koffie, het lekkerst als hij lungo wordt geserveerd - in een grote mok. Zacht en smaakvol, om elke dag van te genieten.
100% Arabica koffie uit Midden- en Zuid-Amerika, een blend met een intens en geurig, zoet en verfijnd aroma, met een langdurige nasmaak. Gouden standaard.
Van Braziliaanse en Midden- en Zuid-Amerikaanse Arabica, een zachte en lichte espresso met een dromerige florale touch. Soepele natuur.
Espresso Delizioso is een elegante, op bloemen geïnspireerde blend, geschikt voor bereidingen met melk. Deze authentieke Italiaanse espresso met verfijnde geselecteerde Arabica bonen mag u zeker niet missen.
Een heerlijke volle drank met een intense aroma van pure chocolade.
Het onmiskenbare aroma van een mix van geselecteerde bloemen, voor een ontspannen pauze.
De rijkdom van geroosterde orzo-gerst met volle en delicate tonen, voor een natuurlijke, evenwichtige pauze.
Een oplosbare melange van geselecteerde zwarte thee, met een volle, verfrissende smaak.
De zoete en verfijnde smaken van de koffiebar in het hart van Milaan. Een 100% Arabica blend afkomstig van door Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages.
Deze nieuwste specialty blend, zorgvuldig samengesteld uit topkwaliteit 100% Arabica-bonen uit Ethiopië, Brazilië en Guatemala, is de perfecte balans van smaken uit drie verschillende koffiebronnen.
Een speciale blend die diepte en complexiteit toevoegt aan jouw koffie-beleving met zijn kenmerkende aromatische tonen van chocolade, kaneel en pittige sinaasappelmarmelade.
Alle aroma’s van de koffiebars van Venetië en rustige wandelingen door de steegjes van deze iconische stad. Een blend van Natural Arabica uit Midden-Amerika, gewassen Robusta-variëteiten afkomstig uit Azië, en 10% gefermenteerde Robusta.
De Gran Espresso-blend biedt een volle body en een duidelijke smaakervaring, met tonen van cacao en zwarte peper en alle harmonie van Italiaanse espresso.
Braziliaanse Natural Arabica, met koffie uit Lambari, Minas Gerais, waar Lavazza meer dan 35 gemeenschappen van koffieboeren ondersteunt.
Ideaal voor het bereiden van heerlijke chocoladedrankjes, zachte macchiato koffie of thee met melk in perfecte Engelse stijl.
Een verfijnde blend van hoogwaardige gewassen Arabica bonen. Geniet van een smaakvolle kop koffie, met aromatische hints van grapefruit, rode vruchten en honing. Een favoriet onder de koffieliefhebbers.
Een verfijnde selectie gewassen Arabica uit Midden- en Zuid-Amerika, zorgvuldig geblend met gewassen en halfgewassen Robusta, zoals de Kaapi Royale en Java, en natuurlijke Arabica.
Een verfijnde selectie gewassen Arabica, met de hand geplukt in de hooglanden van Midden- en Zuid-Amerika, zorgvuldig geblend met gewassen en halfgewassen Robusta, zoals de Kaapi Royale (India) en Java, en natuurlijke Arabica.
Een unieke blend van Colombiaanse gewassen Arabica met koffie uit de Meta-regio, waar de Lavazza Foundation meer dan 100 boerenfamilies ondersteunt om plantages te herstellen.
De Gran Espresso Dark Roast-blend biedt een intense, volle beleving, met tonen van rook en barrique en alle harmonie van Italiaanse espresso.
Een verfijnde selectie gewassen Arabica bonen, met de hand geplukt in de hooglanden van Midden- en Zuid-Amerika, zorgvuldig geblend met gewassen en halfgewassen Robusta bonen, zoals de Kaapi Royale (India) en Java, en natuurlijke Arabica bonen.
Een verfijnde selectie gewassen Arabica bonen, met de hand geplukt in de hooglanden van Midden- en Zuid-Amerika, geblend met gewassen en halfgewassen Robusta bonen en natuurlijke Arabica bonen.
Een superieure Arabica-Robusta blend van waardevolle biologische oorsprong met koffie uit de regio Chiapas (Mexico), waar de Lavazza Foundation meer dan 900 boeren ondersteunt.
Een unieke, hoogwaardige blend van verfijnde Indiase koffie die volledig is geproduceerd en verwerkt in India, met koffie uit de staat Karnataka, waar de Lavazza Foundation meer dan 1000 kleine koffieboerenfamilies ondersteunt.
Een superieure Arabica-Robusta blend van waardevolle biologische oorsprong, cafeïnevrij gemaakt via een natuurlijk CO2-proces, met koffie uit Chiapas (Mexico), waar de Lavazza Foundation meer dan 900 boeren ondersteunt.
Een superieure blend van Braziliaanse oorsprong, met natuurlijke en halfgewassen Arabica en gewassen Robusta “Conillon” met koffie uit Lambari, Minas Gerais, waar de Lavazza Foundation meer dan 35 gemeenschappen van kleine koffieboeren ondersteunt.
Een 100% premium Arabica-blend, met koffie uit regio’s waar de Lavazza Foundation verschillende gemeenschappen van koffieproducenten ondersteunt.
Een 100% premium Arabica-blend, met koffie uit regio’s waar de Lavazza Foundation verschillende gemeenschappen van koffieproducenten ondersteunt.
Een 100% premium Arabica-blend, met koffie uit regio’s waar de Lavazza Foundation verschillende gemeenschappen van koffieproducenten ondersteunt.
Een superieure Arabica-Robusta blend van waardevolle biologische oorsprong met koffie uit de regio Chiapas in Mexico, waar de Lavazza Foundation meer dan 900 boeren ondersteunt.
Een combinatie van met de hand geplukte gewassen Arabica en gewassen en halfgewassen Robusta. Deel dit bijzondere koffiemoment: maak twee espresso's met dezelfde capsule.
Gran Espresso Dark Roast is een kwaliteitsblend met een aromatisch profiel, rijk aan smaak. Dubbele espressopods om van twee espresso's te genieten van eenzelfde capsule. Geniet van elke slok.
Een verfijnde selectie van gewassen Arabica bonen gecombineerd met gewassen en halfgewassen Robusta bonen. Geniet van deze subtiele en heerlijke capsule voor een dubbele espresso-shot met zoete aromatische vleugjes.
Een licht gebrande blend met een rijk aromatisch profiel met gewassen en natuurlijke Arabica koffie uit Midden- en Zuid-Amerika
Een espressocapsule met een 100% Arabica zoete blend, met een dikke gouden crème. Net als een warme omhelzing is de zoete, intense smaak en het aroma van Caffè Crema de perfecte opkikker. Op elk moment.
100% premium Arabica melange, met koffie uit het departement Jinotega (Nicaragua), waar de Lavazza Foundation meer dan 25 koffieproducerende gemeenschappen ondersteunt.
Een verfijnde selectie van de beste Zuid-Amerikaanse Arabica bonen. Dek is een cafeïnevrije koffieblend met dezelfde kenmerken en smaak als traditionele koffie.
De unieke persoonlijkheid en de kenmerkende smaken van Midden-Italië. Een blend van Natural Arabica uit Midden-Amerika, gewassen Robusta-variëteiten afkomstig uit Azië en 10% gefermenteerde Robusta
Single-origin koffie uit Colombia, waar het groeit op hoogtes tot 2.000 m. Deze koffiebonen van de Castillo variëteit worden gewassen met behulp van de innovatieve dubbele anaerobe fermentatiemethode.
Onze Coffee Designers selecteren deze partij Natural Arabica uit de Indonesische Cup of Excellence, een eerbetoon aan de kwaliteit van de Indonesische koffiecultuur. Met zoete fruitige noten...
Een nieuwe specialty blend uit Brazilië, met een evenwichtig profiel gemaakt van de beste handgeplukte koffiebessen van de Arara- en Catucai-variëteiten.